Sunčano i malo toplije

NOVI SAD: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i malo toplije. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 14 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru mraz. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 14 stepeni.

SRBIJA: Ujutru mraz. U toku dana na severu sunčano, a u centralnim i južnim predelima umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Popodne se oblaci razilaze. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5, a maksimalna 14 stepeni.

NAREDNIH DANA: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije nego u utorak. Maksimalna temperatura će preći 15 stepeni. U četvrtak sunčano i još malo toplije, blizu 20 stepeni. U petak krajem dana naoblačenje s kišom. U subotu zahlađenje s kišom i susnežicom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija može imati povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe. Kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se u jutarnjim satima savetuje izvestan oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik