Sunčano i toplije

NOVI SAD: Ujutru mraz, a tokom dana sunčano i toplije. Popodne će biti malo oblaka. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 11 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru mraz i preovlađujuće sunčano tokom dana uz porast dnevne temperature. Popodne će doći do umerenog naoblačenja na severu pokrajine. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 11 stepeni.

SRBIJA: Ujutru mraz i preovlađujuće sunčano tokom dana uz porast temperature. Nešto više oblaka biće samo ujutru na jugu, a popodne umerena oblačnost na severu države. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 11 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak još malo toplije, ali uz naoblačenje na severu gde je moguća slaba kiša. U ostalim krajevima suvo. U subotu prolazna kiša uz razvedravanje popodne na severu. U nedelju toplije sa sunčanim periodima, a popodne na severu novo naoblačenje sa kišom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija može biti nepovoljna za srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Meteoropate mogu imati tegobe u vidu glavobolje i razdražljivosti. Preporučuje se povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com