GO SNS NOVI SAD: KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Noćas oko ponoći razbijena su stakla na prostorijama Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja 34. Vrzom reakcijom policije utvrđen je identitet počinioca. Radi se o dvadesettrogodišnjem N.N. koji je razbio staklo na tri izloga i dvoje vrata i potom se, kako je i karakteristično za kukavičko ponašanje, udaljio sa mesta događaja. Zanimljivo je da se radi o sinu potpredsednika Narodne stranke, dokazanog kriminalca i marksiste Borislava Novakovića. Ovaj vandalizam najbolji je dokaz da su geni čudo, ali i  koliko je istine u staroj narodnoj izreci:“Kakav otac, takac sin“. Geni jednog lopova pod uticajem propale filozofije Karla Marksa kojom je bio opčinjen u mladosti, kao rezulat daju potomka sklonog ovakvim ispadima.

            Gradski odbor Srpske napredne stranke smatra da je noćašnji vandalizam u direktnoj vezi sa učestalim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane pojedinih tajkunskih medija. Psovanje majke na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, uz nereagovanje, bolje rečeno prećutnu podršku Nezavisnog udruženja novinara Srbije, za posledicu ima ovakvo ponašanje. Poruka koja je prostačkim ispadom samozvanog voditelja i književnika oskudnog vokabulara punog psovki i krajnje problematičnog ponašanja, poslata građanima koji se ne slažu sa politikom naše stranke i predsednika, jeste da kada već ne mogu na izborima da nas pobede, počnu da izazivaju incidente, ne bi li taj cilj ostvarili na ulici. Vandalizam nikome ništa dobro nije doneo, što se vidi i po posledicama tzv. Petooktobarske revolucije.

            Na pojedine izlive necivilizovanog ponašanja sigurno je da imaju uticaja i incidenti pojedinih propalih političara, kao i njihovo plasiranje laži i poziva na linč putem društvenih mreža. Fizički napad na policiju od strane Bore Novakovića, upadi u državne institucije i Javni medijski servis Srbije Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i njihovih pristalica loša su poruka građanima Srbije, posebno mladima. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu podseća na reči našeg gradonačelnika Miloša Vučevića da u našem gradu neće dozvoliti sandžački scenario. Niko normalan ne može da pruži podršku politici sile, ucena, primitivizma i razbijanja. I ne samo da nećemo dozvoliti da se to dogodi u Novom Sadu, nego ni u jednom jedinom mestu u Srbiji, jedinoj otadžbini koju imamo.

            Srpska napredna stranka poručuje svima onima kojima ideje razbijanja i promene vlasti na ulici padaju na pamet, da u startu odustanu. Istovremeno poručujemo poštovaocima dokazanog prostaka Marka Vidojkovića i kriminalcima čiju politiku javno podržava, da se organizuju i izađu na predstojeće izbore, jer će građani tada jasno moći da izaberu između normalne i primitivne Srbije, kakvu priželjkuju neprijatelji našeg naroda.