Brnabić: Srcem i dušom uz Vučića pred težak dan! Verujem u njegovu političku i DRŽAVNIČKU MUDROST

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sigurna da današnji dan neće biti nimalo lak i da su crvene linije za predsednika Aleksandra Vučića ostale nepromenjene.

Brnabić je obišla rekonstruisano omladinsko pozorište Dadov i tom prilikom istakla bezrezevnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću pred put u Brisel.

– Sigurno je da neće biti ni malo lak dan, ali sam i srcem i dušom uz predsednika Aleksandra Vučića. Oni koji su dali i ono što im niko nije tražio dok su bili na vlasti, zaista ne bi trebalo ništa da spočitavaju predsedniku Vučiću – rekla je Brnabić.

Oni bi sada, dok se predsednik Vučić bori za naše nacionalne interese i za mir i stabilnost, kako kaže, zaista trebalo da zaćute.

– Nemaju oni pravo da bilo šta spočitavaju predsedniku Republike koji se izborio da pitanje KiM ponovo bude na dnevnom redu – kaže predsednica Vlade Srbije.

Brnabić veruje da će Vučić umeti da sačuva nacionalne interese Srbije, ali i da obezbedi prostor za dalji rast i razvoj naše zemlje, iako to u ovom trenutku deluje zaista nemoguće.

– Mislim da je veoma važno da svi stanemo iza Aleksandra Vučića, da pokažemo da smo jedinstveni i da nastavimo da se borimo za naše nacionalne interese. Verujem u njegovu političku i državničku mudrost i umeće i sigurna sam da je većinski srpski narod uz predsednika Vučića – istakla je premijerka.

Kako je rekla, da je Vučić želeo da dopusti kapitulaciju do dan danas ne bi radio ništa po pitanju KiM.

Verujem da će sve oči biti uprte u njega te da moramo svi biti jedinstveni, kazala je Brnabić novinarima prilikom obilaska rekonstruisanog pozorišta “Dadov”.