Još malo toplije

Očekuje se pretežno sunčano i još malo toplije vreme.

NOVI SAD: Pretežno sunčano i još malo toplije. Vetar slab južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna oko 27 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10, a maksimalna 28 stepeni.

SRBIJA: Pretežno sunčano i još malo toplije. Malo oblaka biće na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 6, a maksimalna 29 stepeni.

NAREDNIH DANA: U ponedeljak pretežno sunčano i još toplije uz prvi dan ove godine sa vrućinom i maksimalnom temperaturom ponegde do 32 stepeni. U utorak naoblačenje sa kišom i pljuskovima uz pad temperature, najpre na severu Srbije. U sredu prijatna temperatura, a od četvrtka ponovo sunčano i sve toplije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalje savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu umora, promenljivog raspoloženja i glavobolje. Preporučuje se smanjenje fizičkih napora kod osetljivih osoba.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik