Proizvodi lokalnih zanatlija na manifestaciji “Veče na pijaci”

Manifestacija „Veče na pijaci”, u organizaciji Kluba pivara „Novi Sad” održaće se sutra, 26. juna, od 18 časova na Ribljoj pijaci.

Očekuje se više od stotinu učesnika, sve novosadske kraft pivare izložiće svoje proizvode, ali će posetioci moći da otkriju i druge ukuse zanatskih pića, hrane, kao i unikatne predmete koje će predstaviti brojni izlagači.

Za muziku je zadužen di-džej Smuki, a mnogo Novosađana je već potvrdilo svoj dolazak na društvenoj mreži „Fejsbuk” sa željom da upoznaju lokalne izlagače.

„U želji da okupimo ljude i delimo zajedno skrivene užitke iz naše zemlje, nastala je Zanatska ulica. Naša zamisao vodi nas kroz proizvode mnogobrojnih zanatskih pivara, vinarija, pa sve do raznih rukotvorina dizajniranih od lokalnih proizvođača i kreativaca. Kroz događaj, koji će se održavati nekoliko puta godišnje u Novom Sadu, zanatlije će dobiti priliku da iskorače ka javnosti ujedinjeni i kroz svoje proizvode postanu sastavni deo života svih nas”, najavljuju suorganizatori iz Kluba pivara NS, koji su i pokrovitelji manifestacije.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik