Pozorišna predstava u izvođenju Nikole Đurička

Pozorišna predstava, stand-up komedija, “Sve što niste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”, u izvođenju Nikole Đurička, održaće se 21. oktobra sa početkom od 20 časova u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Nikola Đuričko kakvog do sada niste videli, a kojeg bi voleli da upoznate. Pored svih filmova, pozorišnih predstava, serija emisija… On je uvek Džoni. Šarmantni, duhoviti momak iz Beograda u čijem društvu je uvek veselo i zanimljivo.

Uživo sa scene Srpskog narodnog pozorišta, Nikola će vam pričati zanimljive i duhovite priče vezane za njega i situacije u kojima se nalazio.

Šta sam morao da pevam u prvom razredu? Kako sam izgubio četrdeset klinaca? Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje? Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke? Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad? Kako se pravilno koristi kondom? Šta nikada nemojte da stavljate u oči? Sve ovo i još mnogo toga…

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni SNP po veoma pristupačnim cenama od 1.100,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.000,00 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i 900,00 dinara za sedišta na balkonu.

Izvor: rtv.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.