Međunarodni poslovni susreti AgroB2B@NSFair 14. maja u Novom Sadu

Međunarodni poslovni susreti – AgroB2B@NSFair biće održani i ove godine u okviru 86. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu. Svi zainteresovani koji se prijave učestvovaće na događaju 14. maja 2019. godine na Novosadskom sajmu u kongresnom centru Master.
Poslovni susreti namenjeni su prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i pića, ali je događaj otvoren i za sektore kao što su: polјoprivredna mehanizacija, đubriva i sredstva za zaštitu bilјa, pakovanja, obnovlјivi izvori energije u polјoprivredi, oprema za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja i druge, navodi se na sajtu Razvojne agencije Srbije.Cij je da se podstakne poslovna saradnja, izražena kroz veći obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, kao i da se pospeši saradnja u oblasti razmene znanja i tehnologije, posebno kada je reč o unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti pristupom na link http://agrob2b2019.talkb2b.net/. Učešće je besplatno, a učesnici sami obezbeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu. Rok za registraciju je 8.5.2019, dok je rok za odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka 11.5.2019.

AgroB2B@NSFair održava se u saradnji Evropske mreža preduzetništva u Srbiji (EEN) – Razvojne agencije Srbije, Privredne komore Srbije, Biznis inkubatora Novi Sad i Novosadskog sajma.

ekapija.com

Ostale vesti možete pročitati ovde.