Prijatno toplo

Promenljivo oblačno i prijatno toplo sa sunčanim periodima. Uveče moguća prolazna kiša. Vetar slab južni, u skretanju na jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15, a maksimalna 28 stepeni.

VOJVODINA: Slaba do umerena oblačnost tokom dana sa sunčanim intervalima uz moguću pojavu kiše u večernjim časovima. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u sktretanju na jugozapadni smer. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13, a maksimalna 29 stepeni.

SRBIJA: Promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo uz razvoj oblačnosti tokom dana s mogućom kišom. Vetar ujutru slab jugoistočni i južni, popodne u skretanju na jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 29 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak i petak pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost tokom dana. Za vikend zahlađenje uz pad temperature s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i suvo.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na hronično obolele. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući glavobolja i pospanost. Pažnja se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Dnevnik