Ujutru magla, posle i oblaci i sunce

NOVI SAD: Ujutru magla, a tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 14 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru magla koja će se ponegde zadržati pre podne i izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, koja se postepeno razilazi uz sunčane intervale. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 15 stepeni.

SRBIJA: Ujutru magla po Vojvodini i po kotlinama. Magla će se zadržati pre podne i izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, koja se postepeno razilazi uz sunčane intervale. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 17 stepeni.

NAREDNIH DANA: U četvrtak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Pritisak iznad normale. Maksimalna temperatura do 19 stepeni. U petak sunčano i znatno toplije

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Relativno povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima u toku prepodneva. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: Tanjug