Veoma toplo

NOVI SAD: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna 17 stepeni.

VOJVODINA: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 17 stepeni.

SRBIJA: Ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4, a maksimalna 18 stepena.

NAREDNIH DANA: U četvrtak sunčano i još malo toplije, do 20 stepeni. U petak postepeni pad temperature uz naoblačenje popodne i krajem dana s kišom na severu. U subotu zahlađenje sa susnežicom ujturu i u nižim predelima, a na planinama sa snegom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba. Astmatičarima se savetuje izvestan oprez u toku prepodneva. Savetuje se oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Novosadski Info / Dnevnik / Foto: pixabay.com