OTVOREN „NOVOSADSKI OKTOBERFEST“

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju „Novosadskog okoberfest-a“ koji se održava od 24. i 25. septembra na krovu tržnog centra „Promenada“, u organizaciji kompanije „Color press group“, a uz podršku Grada Novog Sada.

– Novosadski Oktoberfest je za veoma kratko vreme uspeo da zauzme važno mesto u kalendaru manifestacija Novog Sada. Prenoseći duh Nemačke u Novi Sad, sa bogatim programom, velikim brojem posetilaca i izlagača, Oktoberfest je obogatio turističku ponudu Novog Sada. Nažalost, Korona je učinila da praktično sve stane i prošle godine nismo imali ovaj događaj u svom redovnom izdanju. Drago mi je što smo u prilici da danas otvorimo šesti po redu Oktoberfest i da svi zajedno pokažemo da uz poštovanje svih epidemioloških mera ovakvi događaji mogu da se održavaju. Siguran sam da će u novom ambijentu i uz veoma kvalitetan program svi posetioci uživati ova dva dana – rekao je Milorad Radojević prilikom otvaranja manifestacije.

Novosađani i njihovi gosti moći će da uživaju u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave. Prve večeri Festivala na krovu tržnog centra „Promenada“ nastupaju Blaža i kljunovi, bendovi „Bjelo Dugme Tribute“ i „Ortodox Celts“. Subota je predviđena za „Red Hot Chili Peppers Tribute“, „GIFT“ i Atomsko sklonište. Pored sjajnog muzičkog programa posetioci će biti u prilici da se oprobaju u takmičarskim igrama i osvoje vredne nagrade.